Trap Bekleden

Wilt u uw trap opnieuw laten bekleden door een professioneel bedrijf werkzaam in Hilversum en omgeving? Trident Bouw Services uit Hollandsche Rading staat voor u klaar. Voor uw woning creƫren wij het beste resultaat. Bespreek met ons uw wensen en eisen en wij vertalen dit naar een ontwerp waar u meer dan tevreden mee bent.

Laat uw trap vakkundig bekleden in de omgeving van Hilversum

De trap in uw woning in Hilversum en omgeving kunt u naar wens laten bekleden. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van een trap met stijlvol en praktisch laminaat, of kies voor een geluiddempende vloerbedekking in uw favoriete kleur. Wij voorzien u van deskundig advies en vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor bent u zeker van het beste resultaat. U kunt ook gebruikmaken van onze renovatieservice voor het vernieuwen van uw eiken trap.

Gister is Tim bij ons geweest voor onze traprenovatie, en we zijn echt enorm blij! Hij heeft het enorm netjes afgewerkt en netjes achtergelaten. Helaas had de vorige vakman ons teveel laten bestellen aan producten, maar ik heb net HomingXL gesproken en die willen de producten retour nemen bij hoge uitzondering, dit wilde ik jullie graag nog even meegeven. Nogmaals bedankt, we zijn er echt blij mee

- Marit en Carlo Valentin

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij komen graag bij u langs voor het bekleden van uw trap in uw woning in Hilversum. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden en de kosten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze service? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Hollandsche Rading. Bel naar 06 52182355 of stuur een e-mail naar info@timtraprenovatie.nl Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

 

Inmeetafspraak Maken