Trappenhuis bekleden

Vakkundig advies

Maatwerk

Professionele afwerking

Wilt u het trappenhuis van uw woongebouw of kantoorruimte opnieuw laten bekleden? Tim Traprenovatie uit Hollandsche Rading is uw specialist op het gebied van traprenovatie en trapbekleding in de omgeving van Hilversum. Bent u eigenaar van een kantoorpand of bezit u een gebouw met een trappenhuis en wilt u deze opnieuw laten stofferen? Wij komen graag bij u langs om de ruimte in te meten en voorzien u dan ook graag van advies over het laten stofferen van uw trappenhuis. Ontdek de mogelijkheden voor het laten bekleden van een trappenhuis door dé specialist uit de buurt.

Voorzie het trappenhuis van een moderne uitstraling door deze te laten bekleden

Investeer in uw pand door het trappenhuis te laten bekleden door een ervaren vakman. Kies uit moderne en duurzame materialen zoals hout, vinyl of laminaat. Ook kunt u bij ons terecht voor een traprenovatie met pvc. Pvc is een zeer duurzaam en praktisch materiaal en zorgt daarnaast voor een moderne, strakke uitstraling. Tijdens de inmeetafspraak vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor een succesvolle traprenovatie en de duurzame eigenschappen van de verschillende materialen. U bent altijd verzekerd van het beste resultaat wanneer u door ons het verouderde trappenhuis laat stofferen.

Plan een afspraak in voor het laten stofferen van uw trappenhuis

Wilt u het gedateerde trappenhuis in uw pand opnieuw laten bekleden? Door uw trappenhuis te laten stofferen, creëren wij voor u een nieuwe, frisse look. U schakelt ons ook in voor bijvoorbeeld een traprenovatie van een open trap in uw woonkamer. Neem contact met ons bedrijf uit Hollandsche Rading op en plan een afspraak in. Indien u vragen heeft, helpen wij u uiteraard graag verder. Bel naar 06 52182355 of stuur een e-mail naar info@timtraprenovatie.nl voor meer informatie.

 

Inmeetafspraak Maken