Traprenovatie met laminaat in Hilversum

Vakkundig advies

Maatwerk

Professionele afwerking

Wilt u na de traprenovatie uw trap laten bekleden met laminaat in een stijl die past bij uw woning in Hilversum? Ontdek de mogelijkheden voor een traprenovatie bij ons bouwbedrijf uit Hollandsche Rading. Vertel ons uw wensen en samen creƫren we het beste resultaat voor uw woning. Trident Bouw Services neemt al uw zorgen weg.

Een traprenovatie met laminaat voor uw woning in Hilversum

Laat uw trap bekleden met laminaat na een traprenovatie door ons traprenovatiebedrijf actief in regio Hilversum. Laminaat op de trap staat stijlvol en strak en het geeft uw hal of ruimte een compleet nieuwe uitstraling. Voor de veiligheid worden er antislipstrippen toegevoegd op iedere trede. Kies uw favoriete kleur en uitstraling uit een ruim assortiment. Ontdek de mogelijkheden voor een stijlvolle trapbekleding. Denk bijvoorbeeld aan vloerbedekking of kies voor trapbekleding van vinyl.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over een traprenovatie, vakkundig verzorgd door Trident Bouw Services uit Hollandsche Rading? Neem contact met ons op voor een traprenovatie inclusief bekleding met bijvoorbeeld laminaat of vloerbedekking dat past bij het interieur van uw woning in Hilversum. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@timtraprenovatie.nl of door te bellen naar 06 52182355.

 

Inmeetafspraak Maken