Trap bekleden in Hilversum

Vakkundig advies

Maatwerk

Professionele afwerking

Wilt u uw trap opnieuw laten bekleden, bijvoorbeeld met vinyl of laminaat, door een professioneel bedrijf werkzaam in Hilversum en omgeving? Tim Traprenovatie uit Hollandsche Rading staat voor u klaar. Voor uw woning creƫren wij het beste resultaat. Bespreek met ons uw wensen en wij vertalen dit naar een ontwerp waar u meer dan tevreden mee bent.

Laat uw trap vakkundig bekleden in de omgeving van Hilversum

De trap in uw woning in Hilversum en omgeving kunt u naar wens laten bekleden. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van een trap met stijlvol en praktisch laminaat, pvc, eikenhout, vinyl of kies voor een geluiddempende vloerbedekking in uw favoriete kleur. Ons renovatiebedrijf in regio Hilversum voorziet u van deskundig advies en we vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden voor het laten bekleden van uw trap met vinyl, laminaat of eikenhout. Hierdoor bent u zeker van het beste resultaat. U kunt ook gebruikmaken van onze renovatieservice voor het herstellen van uw trap. Dankzij onze vakkundige renovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij komen graag bij u langs voor het bekleden of het renoveren van uw trap in uw woning in Hilversum. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden en de kosten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze service? Neem dan via het contactformulier contact op met ons bedrijf uit Hollandsche Rading. U kunt ook bellen naar 06 52182355 of stuur een e-mail naar info@timtraprenovatie.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

 

Inmeetafspraak Maken